Apeductul Pont du Gard din Franta

Pont du Gard este un apeduct roman, în Provence, Franţa, este un sit UNESCO şi istoric şi arhitectural semnificativă, merită o vizită, dacă sunteţi în zonă.
Un apeduct roman este parte a sistemului de apă vechi, care ar aduce apă într-un oraş şi să ia departe de canalizare. A fost o invenţie cu adevărat monumentală şi inginerie avansată pentru timp. Apeduct a jucat rolul de transport de apă, aproape toate de apeducte de mai jos au fost motivul, dar în cazul în care nu a fost posibil, ei au construit structuri arcuite graţios noi de obicei stiu ca astazi apeducte romane. Sistemul a luat avantaj de greutate şi înălţimi diferite ale terenului.
Aceasta este ceea ce sa întâmplat atunci când romanii s-au ocupat Franţa şi a vrut să construiască un sistem de apă pentru oraşul Nimes. Scopul Pont du Gard apeductul a fost de a transporta apa de peste râul Gard.
Pont du Gard apeduct este de 50 de metri de mare, are trei nivele, şi cea mai mare întindere a apeductului este de 275 de metri lungime. Arcadele mari graţioase avea un alt strat de arcuri mai mici pe partea de sus şi de apeduct se întinde râul ca un pod. De fapt, este o punte de legătură pentru că astăzi este posibil de a conduce peste Pont du Gard!
Ca un punct de atracţie turistică se poate obţine o jumătate de zi sau zi buna parte-excursie din Pont du Gard. Împrejurimile naturale sunt atât de frumoasă şi practic neatins, există trasee natură, în pădure adiacente şi de-a lungul acestor trasee (care sunt gratuite), veţi vedea resturi de la alte părţi ale apeductului, care nu au supravieţuit, de asemenea. Am recomandăm să vă începeţi vizita pe partea stângă (urmaţi semnele pentru a Rive Gauche), deoarece există un birou de bilete, muzeu şi centru de informaţii turistice, etc
Înconjurător rural
Dacă începe pe malul stâng de la centrul turistic puteţi urmări 7 km de trasee prin zonele rurale şi forestiere la Pont du Gard, aceasta cruce şi capul în jos pe partea cealaltă. Există, de asemenea, "Memoires de Garrigue", 15 de hectare de terenuri agricole înfiinţate pentru a vă arăta modul în care omul a lucrat pământul în ultimii 2000 de ani. Este nevoie de aproximativ 1,5 ore pentru a vedea totul. Este ca un muzeu în aer liber, dar am învăţat foarte multe în acelaşi timp ca având distractiv. Site-ul este gratuit, dar ghid este de 4 €.
Lidu
Pentru copii există Ludo, un program cu patru teme (aproximativ 50 de minute), în cazul în care copiii pot învăţa despre apeduct, deşi joc în cazul în care acestea sunt romani, care se ocupă cu apă; a deveni mini-arheologi şi de învăţare despre mediul înconjurător. Acest program se execută Ludo de la 9:30 am-5: 30pm de zi cu zi, cu excepţia zilelor de luni şi de până la 19 din mai până în septembrie.
Muzeu
Dacă-mi ca ai doar o idee vagă a ceea ce este un apeduct şi semnificaţia ei arhitectural şi istoric, atunci există un muzeu şi de film în centrul turistic al site-ului turistic. Practic puteţi să vă plimbaţi doar prin tine, dar dacă doriţi să faceţi o zi de acolo este un program de zi cu ghid. Ne-a placut "drumul roman", pe care le puteţi merge în jos şi a vedea ecrane multimedia de pe fiecare parte a te invata despre ceea ce ar fi fost acolo, în Nimes romane ocupate. Există destul de câteva secţiuni, atât despre apă şi despre acest apeduct special. Muzeul de film şi sunt închise în dimineaţa de luni, dar restul de site-ul este deschis zilnic.
Film
Le Vaisseau du Gardon (navă pe Gardon) este un film care arată istoria omului şi a terenurilor şi modul în care a făcut faţă cu schimbarea anotimpurilor. Cinema este foarte mare şi o calitate excelentă.
Preturi
OK, gratuit vă puteţi plimba, trec "podul", şi bucuraţi-vă rural. Deşi apeduct şi trasee sunt gratuite, va costa o taxa pe oră pentru a vă parcaţi maşina! De locuri de parcare sunt deschise de la ora 6 dimineaţa, 1am si nu este una pe fiecare parte a râului. Pentru un tur ghidat de aproximativ 1,5 ore, se ia în jurul site-ul şi împrejurimile (inclusiv carieră în cazul în care romanii săpat în pietre pentru apeduct), pentru 6 €. Pentru ghid de Memoires de Garrigue este 4 €. Nu am vedea preţurile individuale pentru muzeul sau de film, deşi există o opţiune pentru a vedea doar ei. Opţiunea pe care majoritatea oamenilor merg pentru este "pachet" şi eu cred că este, probabil, cel mai bine în considerare aţi venit tot acest fel, şi doriţi să-l merită. Pachetul de zi cu zi costă 18 € pentru un grup de 5 persoane şi puteţi lua timp şi petrece ziua.
Noţiuni de bază Nu
Cel mai simplu mod de a ajunge la site-ul este fie de a conduce de la Nimes (27km) sau Avignon (21 km), sau să ia autobuzul de la staţia de autobuz Nimes (aproximativ 45 minute plimbare). Dacă sunteţi de conducere, apoi urmaţi semnele de Remoulins sau uzi.