Grota Albastra din Insula Capri

Romanii au fost constienti de pestera situat pe insula Capri. Ei au pus statui acolo şi chiar a început să sape tuneluri în interior pentru un scop necunoscut. În trecut, oamenii credeau ca vrajitoarele si fantomele a locuit acolo, asa ca nu a fost frecventat de mult a lungul anilor. Oamenii de înot din zona au greşit crezut că au descoperit pestera.

Interiorul peşterii este o zonă mare, care straluceste puternic pe o zi însorită.Culoarea albastru de apă este cauzată de condiţiile în peşteră şi dimensiunea şi forma de deschideri.Lumina este într-adevăr vine în peşteră cea mai mare parte din deschiderea mai mică, dar nu se poate vedea că deschiderea cu uşurinţă dacă nu te duci sub apă. Se pare că lumina vine în prin gaura în stâncă în care trec prin bărci.

Puteţi înota în peşteră, dar singura modalitate de a merge în peşteră într-o barcă este să se întindă şi să fie tras prin deschiderea. Există un lanţ ataşat la rock care barcagiii trageţi de a intra şi ieşi din peşteră.Sincronizare a undelor este critica, deoarece nu există clearance-ul abia suficient pentru a merge prin. În cazul în care apa este în creştere, atunci când încercaţi să clar de deschidere stâncă, barca se va prăbuşi în stâncă şi ar putea fi deteriorat.Barcagiii au făcut acest lucru pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât acestea sunt bune la calendarul de valuri.

Odată ce vă aflaţi în interiorul, s-ar putea obţine un cântec din unul sau mai multe dintre barcagiii. Acustica sunt destul de bune şi dacă are o voce bună, vă veţi bucura de plimbare în jurul valorii de pestera. Dar tu ar trebui să fie conştienţi de faptul că acest lucru tot vine la un preţ suplimentar.Barcagiii va cere sfaturi înainte de a părăsi grotă. Fiţi pregătit să plătească încă 10 euro sau cam asa ceva. Ele sunt bun la asta, aşa cum acestea sunt pe gondolele Veneţia. Sfaturi sunt de aşteptat pentru serviciile prestate!