Santorinii o destinatie turistica atat de sexy

Ceea ce face Santorini atat de sexy?
Aceasta insula greacă este plin de fete sexy si baieti, care au lăsat în urma lor de inhibitii. Căldură înăbuşitoare, apusuri de soare romantice şi viaţa de noapte pulsatorie a construi un crescendo de roşu-fierbinte de energie sexuala.
Acest rivali explozive erupţie a vulcanului care a celebra faptul că forma de insula.
Este de mirare atunci că Insula devine porecla de Sexy Santorini, şi a fost recent proclamat de Forbes ca fiind unul dintre cele mai sexy 10 insule de top din lume.
Hotspots Sexy Santorini
Fira, capitala insulei, uşor amesteca rece cu fierbinte, şi într-adevăr lucrurile încep să se încălzească până după miezul nopţii.
Celebritati, cum ar fi Tara Reid si Paris Hilton au dansat toata noaptea aici, în wee de ore mici.
Clubul Koo şi club de noapte Enigma sunt bine cunoscute pentru a atrage tineri şi frumoasă, urmaţi aşa urechile şi ascultaţi pentru sunete de muzica disco pe străzile mici din Fira, şi veţi găsi în curând drumul acolo.
Tango este un alt punct de atracţie populară în Santorini. Aici puteţi dansa în interiorul sau în afara - Oricum, va genera o multime de caldura.
Există o gamă largă de gusturi muzicale din Fira. Sufletul Casablanca are, uneori, funk viu şi sufletul în timp ce benzile de Taj Mahal joacă un amestec eclectic de muzica internaţională şi grecească.
Departe de Fira sunt staţiunile fierbinţi ale Perissa si Kamari. În Kamari mai vie hotspot este Club Dom în cazul în care vă puteţi bucura de un mix de stiluri muzicale.
Perissa are un local de noapte fabulos numit Taboo. Acesta are de popularitate, în mod tipic grecesc, şi pretinde secretul succesului său este "regula de bar este nici unul pleacă nemulţumit."
Plaje Sexy Santorini
Nisip fierbinte negru drapat cu Universitatea Babes frumoase plaja bronz este ordinea de zi pe plajele din Santorini. Si nu fi surprins dacă există mai puţine decât vârfurile de distilare în cazul în care costum de baie este în cauză.
Red Beach în Santorini este votat de multe ori unul dintre primii zece plaje topless în lume. Plajele din Perissa şi Kamari sunt, de asemenea, renumit pentru prunci lor de pe plaja topless prea.
Nudism, deşi nu a încurajat în mod activ pe plajele de pe insula Santorini, este tolerată în unele locuri. Koloumbo plaja de langa Oia este declarat a fi un foarte naturista-friendly plaja. Deci, dacă vrei să mergi complet nud, incercati aici.
Alte plaje de top din Santorini sunt katharos, în apropiere Oia. Sau, în sud încerca Vlychada, sau White Beach, care se află dincolo de Red Beach de la Akrotiri.
Sexy Santorini spa de lux Hoteluri
Pentru a vă pregăti pentru rigorile de odihn plaja de zi, şi de petreceri toată noaptea, Santorini are unele hoteluri de lux de top, cu facilităţi de spa fabuloase. Fiţi pregătit pentru a avea corpul buffed, masat, curăţate şi admonestat să-l gata de acţiune.
Încercaţi alge şi noroi vulcanic încadrează la Notos Spa hotel la plaja Vlychada.
Santorini Princess lux Resort Spa Hotel în Imerovigli are tratamente esenţiale de ulei, ceara corp si terapii spa, precum si pachete speciale de wellness pentru mirese şi miri.
Nu se poate întinde la tratamentele scumpe spa de lux? Apoi, încercaţi cele gratuite!

La vulcan stins de Palea Kameni exista complet naturale şi gratuit bai de namol vulcanice si izvoare termale. Excursii cu barca vă va lua de la Fira Port pentru a vedea vulcan activ din Nea Kameni, care se opreşte pe la Palea Kameni pentru şansa unor indulgenţă liber, natural şi în condiţii de siguranţă.
Sexy Santorini Singles
Dacă eşti singur, atunci nu cred ca Santorini nu este pentru tine. Deşi cunoscut ca destinaţie un cuplu şi Insula nunta si luna de miere, pentru simplu, Santorini este un loc grozav pentru a găsi că cineva special sexy aţi fost căutaţi.
Sexy Santorini Gay scenă
Santorini se extinde încă o primire călduroasă Gay Friendly, la cuplurile de homosexuali şi lesbiene.
Deşi nu există baruri gay ca atare pe Santorini, toate sunt Gay Friendly, în special tropical fabulos de la Fira, care se mândreşte cu o fantastică vedere la mare şi o ambianţă strălucitoare.
Toate insulele greceşti sunt primitoare pentru scena gay, în special în Mykonos pentru barbatii gay, şi Lesbos pentru femei lesbiene.
Santorini nu este o excepţie.
Multe cupluri de homosexuali si lesbiene simt foarte binevenit şi confortabil în acest sens, final de destinaţie sexy, vacanţă romantică. Mulţi aleg Santorini să organizeze ceremoniile lor de angajament, sau să se bucure de sărbătoare lor, Santorini şi luna de miere, după ce sa căsătorit în ţara lor de origine.
Mai rafinat, mai putin frenetice, şi mult mai puţin predictibil decât Mecca Gay din Mykonos, Santorini poate fi un loc super pentru o vacanta de vacanta, indiferent de sexualitatea ta.