Vacanta in satele din Insula Santorini

Santorini, oficial cunoscut sub numele de "Thera" este unul din Insula Cicladelor cel mai eminent şi frumoasă situată în Marea Egee, aproximativ 200 de km sud-est de Atena, Grecia. Santorini este o insula mica, cu o suprafaţă de 76 kilometri pătraţi şi a populaţiei cu privire la 8500-10000 de locuitori. Mal sa este de aproximativ 70 km lungime. Durata de Santorini atinge 18 km. Lăţimea ei variază între 2 şi 6 km. Există multe lucruri pentru a vizita şi experienţă în Santorini. Dintre toate satele turistice Alte destinatii Santorini sunt mai remarcabile şi vă va oferi o experienta de neuitat pentru toată viaţa ta.
Satele Santorini sunt spectaculos de frumoase ca şi cele mai populare datorita caracteristicilor lor unice şi aspectul derivabile. Ceruza case cu ferestre albastre colorate si usi, biserici albastre cupola, peisaj uimitor, apus extravagante şi stâncile de vulcani, monumente istorice, Deep Blue Sea, plaje frumoase şi starea placuta climatice sunt unele dintre motivele cele Santorini renume ca cele mai populare destinaţie de vacanţă şi de vacanţă în toată lumea.
Satele din Insula Santorini sunt considerate ca fiind cele mai frumoase sate din Grecia.Nu sunt Optsprezece aproximativ sate bine comunicate dezvoltate pentru turisti. Dintre toate acestea Fira, Oia si Kamari sunt trei sate cele mai populare, care sunt întotdeauna aglomerate de turişti.
Fira - capitala insulei Santorini
Fira oraş este capitala insulei Santorini, care se agaţă de marginea unei stanci, la o înălţime de 260 metri şi oferă cea mai mare reprezentare în imagini a vulcan scufundat.Fira este situat central, la 10 km de portul de Athinios. Acesta este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase şi de dezvoltate dintre toate satele, cu aproximativ 2000 de locuitori permanenţi.
Fira Satul se extinde ca urmare a exploziei de turism. Împreună cu Firostefani şi Imerovigli, Fira formează un sat mare pe partea de sus a stâncii, oferind o multime de locuri de şedere, bea, mânca şi bucuraţi-vă de vedere. Străzile sunt pline de Fira şi de a trăi cu magazine de bijuterii uimitoare, Buticuri, magazine de suveniruri, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. Puteţi obţine destul de senzaţie de calm şi la bisericile mici şi muzeele arheologice. Fira este o destinatie de vacanta minunata pentru turisti si un port pentru majoritatea de nave de croazieră.
Oia Village din Santorini
Oia este cel mai frumos sat pitoresc şi de Santorini, care situat la aproximativ 11 km de Fira. Aşa cum este agăţat din partea de sus a unei stanci interesant pe partea de nord a insulei, aceasta permite de a oferi o vedere magnifică a apus, în cazul în care soarele cade în mare.
Oia este un sat destul de traditional si echipate cu case fermecătoare, biserici albastre, rotunjite şi scăldate de soare verande. Străzile sale înguste, au o multime de magazine turistice, taverne, cafenele, şi multe altele. Acesta a fost atragerea de vizitatori şi artişti pentru a sta in galerii de arta, ţinând peisaje uluitoare cu Diners delicioase si magazine elegante. Se poate vizita Muzeul Maritim, cu mici sa bibliotecă şi exponate din viaţa marină din acest domeniu. Prin venirea în jos de 300 de paşi de la Oia la port pentru a Ammoudi şi plaja de Armeniş puteţi lua, de asemenea, barca pentru a Thirasia.
Kamari Village din Santorini
Kamari este una dintre cele mai bune statiuni organizate de Insulele Santorini. Acesta este situat la 10 km în partea de sud est a Fira. Ea este întotdeauna plin cu turişti pentru cazare în gama foarte mare de hoteluri, restaurante, cinematografe, cafe-baruri şi cluburi de noapte prezenta aici. În august şi septembrie numeroase festivaluri observat aici.
Acesta are o plajă frumoasă şi populară la est cu negru plaja de nisip şi apă limpede de cristal albastru, protejat pe partea de sud de volum stancos vertical de Mesa Vouno.Este bine organizat, cu tot felul de facilităţi, inclusiv umbrele de soare, scaune şi diverse tipuri de sporturi maritime. Kamari este bine comunicat cu Fira şi alte insule, prin autobuze publice şi închirieri de maşini. Emver Inchirieri masini va ofera de asemenea servicii de închiriere de maşini la Kamari, Santorini.