Nuntile din Santorini

De-a lungul ultimilor ani, Insula Santorini din Grecia a devenit o destinaţie frumoasă, romantica pentru nunti si luna de miere. Acest lucru sa întâmplat pentru că atunci când cei mai mulţi oameni cred că o destinaţie de nunta ei imagina imediat o insulă care este înconjurată de apă albastru turcoaz, plaje frumoase şi albe inundate de soare pe zi. Ei bine, Insula Santorini este un loc care combină toate setările de mai sus menţionate tropicale. În plus, este dotat cu un vulcan şi caldera cel mai mare din lume. Arhitectura locală cicladică este condimentat cu case albe spălate literalmente agăţat de faleza. Ultimul dar nu cel din Santorini are apusuri de soare cele mai impresionante din lume.
Sute de cupluri vin la Santorini în fiecare an pentru a sărbători evenimentul cel mai intim în viaţa lor în element unic şi romantică de o locaţie îndepărtată. Acest tip de nunta a devenit foarte popular şi este cunoscut ca o "luna de nunta". În fapt, există unele birouri de nunta de planificare, care va va oferi cu pachete complete de nunta, care va include ceremonia de nunta, receptie, cazare de lux, rent a car Santorini şi toate documentele necesare. Unele dintre birourile oferă nuntile traditionale in functie de obiceiurile locale, care includ mirese de echitaţie magari bine imbracate la biserica. Cu ajutorul unui coordonator de nunta, vă puteţi relaxa, bucura de destinaţie, şi să aibă o celebrare de stres-free.
Un alt motiv pentru care tot mai multe cupluri se decide să ia nunta lor pe drum este de a reduce costurile de nunta. Deoarece costul principal în nunta este lista de invitati extinse, prin alegerea "luna de nunta", acesta poate fi menţinut la o dimensiune rezonabilă. Numai imediată a familiei şi prieteni foarte apropiaţi sunt oaspeţii care ar putea să te urmeze. Dacă sunteţi cu adevărat de buget, sau de a vă decide să se căsătorească în timp ce vă aflaţi pe insula, puteţi face ceremonia doar pentru doi ani şi când te-ai intors o recepţie simplu pentru a sărbători cu familia şi prietenii. Gândiţi-vă că un pachet de nunta cu siguranta va costa mai puţin de organizarea unei nunti tipic şi recepţie de la domiciliu.
Puteţi găsi în Santorini aproape toate tipurile cunoscute de nunta, cum ar fi Santorini nunta civilă, nunta catolic, ortodox de nunta sau o ceremonie de reînnoire Legământ.