Santorini - apus de soare de lux si croaziere

Grecia este perfectă pentru a naviga în vacanţe, cu peste 1.000 de insule şi porturi de multe aveţi posibilitatea de a naviga, atâta timp cât vă place şi să oprească ori de câte ori doriţi.Vremea este calmă şi la mare este în siguranţă, prin urmare, nu ai nevoie demultă experienţă pentru navigatie vacanţă din viaţa ta. Cu navigatie puteţi explora cele mai frumoase plaje, vizitati insule mici, nelocuite şi a opri pentru snorkelling, în cele mai frumoase locuri.
În timp ce stau în Santorini puteţi să vă planificaţi o zi interesantă de croazieră cu familiasau prietenii buni la insulele vulcanice din Nea Kameni şi Palea sau insula Thirassia.Planificaţi o escapadă romantică pentru două persoane să se bucure de peisaj uimitorde Santorini. Experimentaţi servicii de navigaţie în Santorini şi va avea o vacanta deneuitat.
Catamaran Caldera nou (laguna 420) al companiei de navigatie Spiridakos vă vaconduce spre coasta vulcanic frumos toridin Santorini şi va satisface nevoile dumneavoastra, deoarece oferă toate facilităţile pentru călătorii mai exigente. Calderacombină performanţa de navigatie cu statornicie şi de securitate.
Evadare de la rutina de zi cu zi şi să înceapă aventura ta pe catamaran de lux "Caldera". Bucuraţi-vă de o vacanţă de navigatie, o croaziera apus şi o vacanţă de neuitat. Toată lumea de la incepatori la marinari mai experimentat poate câştiga o experienţă pozitivă de la serviciile noastre.Căpitanul şi echipajul în Caldera va asiguraţi-vă că aveţi o excursie placuta si sigura.
Bucuraţi-vă de vacanţă Santorini de navigatie, cu o selecţie de mâncăruri greceştidelicioase din fructe de mare proaspete şi carne la legume, fructe şi vin local produs.