Vizitati frumoasele plaje din Santorini

Santorini, cunoscut sub numele de Thira, este o insula supranatural frumos, dotat cu peisaje uimitoare şi plaje minunate colorate. Romantic Santorini a fost o destinaţie luna de miere impresionant din ultimele decenii, mai ales pentru cuplurile căsătorite să se bucure de nou caldă de vară. Santorini Insulele permite-le tot ceea ce esenta de dragoste ca, taie rasuflarea răsărit şi apusuri de soare, plaje scăldat de soare, sate, biserici albastre condamnate, locuri singuratice şi cel mai semnificativ climat mediteranean. Aceasta insula este dotat cu plaje frumoase cu nisip colorat unic. Cele mai multe dintre plaje din Santorini au nisip negru, care creează o experienţă de neuitat printre vizitatori.
Santorini este una dintre cele mai dorite destinatii turistice şi de vacanţă în Europa.Aceasta a fost o destinatie de vacanta perfecta in special pentru cuplurile şi familiile lor.Soare glorios, stil de viata sofisticat, bilete ieftine de aer, plaje frumoase, sate, restaurante şi hoteluri de lux fac un loc minunat pentru vacanţe de familie. Satele cu clădiri alb orbitor, străzile înguste, munţi de zăpadă căptuşite, taie rasuflarea apus de soare, cu peisaje superbe, sate unice, muzee şi frumoase plaje ale insulei Santorini sunt suficiente pentru a surprinde şi de a atrage turiştii să se bucure de vacanta lor.
Nu este necesară introducerea pentru a explica frumuseţea din Santorini. Toate tipurile de cazare sunt disponibile în Santorini, inclusiv apartamente, hoteluri de lux, statiuni, campinguri si vile tinand cont de bugetul de vizitatori. Datorită de cazare de vacanţă uşor pe bugetul Santorini a fost atragerea de mai mult de un milion de vizitatori în fiecare an.
Plajele superbe sunt adecvate pentru a demonstra frumuseţea Santorini, Grecia. Unele dintre cele mai populare plaje ale insulei Santorini şi frumoase sunt, Perissa Beach negru, rosu Akrotiri Beach, Kamari Beach negru, Monolithos Beach şi Perivolos Beach.
Perissa Beach negru:
Perissa este considerată ca fiind una dintre cele mai populare plaje din Santorini Island situat la 15 km sud-est de Fira. Datorită impresionant şi uimitoare negru plaja de nisip Perissa a fost atragerea de vizitatori imense şi devine mai aglomerat la ora de vară concediu. O adevarul mare de hoteluri, taverne, restaurante, baruri, baruri pe plaja, camere si cluburi de noapte sunt disponibile aici.
Akrotiri Red Beach:
Plaja rosie este una dintre cele mai faimoase şi frumoase din plajele din Santorini.Acesta este situat în apropiere de site-ul satului şi vechi de Akrotiri. Plaja are nisip unic roşu şi dealul din spatele ei. Din cauza la o zona de plajă de mic, devine aglomerat rapid. Se pot găsi scaune, umbrele, şi paddleboats de inchiriat. Plaja roşie este accesibil de automobile private sau de inchiriat masini si apoi de mers pe jos de mult.Red plaja, de asemenea, se poate ajunge pe mare, cu ajutorul unor barci care pleacă din porturile de la Akrotiri şi Fira.
Kamari Beach negru:
Aceasta este cea mai lungă, cel mai aglomerat şi plaja prima care a fost dezvoltat ca o staţiune de vacanţă pe plajă, situat la 10 km sud-est de Fira. Peisajul general plaja este mult mai asemanatoare cu Perissa cu nisipuri negre spectaculoase. Kamari este hot spot pentru vizitatori, oferind soiuri de hoteluri, camere, taverne, restaurante, baruri, cafenele plaja, sporturi nautice, umbrele de soare şi cluburi de noapte pentru a distra vizitatorii.
Plaja Kamari este pe deplin organizat şi oferă toate tipurile de facilităţi, cum ar fi şezlonguri, umbrele şi diferite tipuri de sporturi de apa. De la Kamari, un drum ce duce până la munte Thira antică, şi un caiac (barcă de pescuit tradiţională) vă poate aduce la insula sălbatică a Anafi.
Monolithos Beach:
Monolithos cel mai apropiat este de a Kamari. Aceasta plaja este situat la 9 km de Fira şi aproape de aeroport. Impresionant de plaja de nisip de aur format dintr-un mare potenţial. Aceasta plaja ofera putinele hoteluri, baruri pe plaja, zona de joaca pentru copii, coş de judecată minge, teren de fotbal şi umbrele. Aceasta este o plajă foarte organizat împărţite în două părţi, una este pentru familie şi o altă parte destul de este potrivit pentru cupluri.
Perivolos Beach:
Aceasta plaja fermecătoare din Perivolos este ideal situat în imediata apropiere de Perissa, care este un meci de 3 kilometri. Această plajă minunată din Santorini este spre partea de sud a insulei Santorini. Plaja este vizibil, prin apele sale albastre strălucitoare şi este printre cele mai liniştite plaje din întreaga Santorini. Pe malul mării sunt numeroase taverne, baruri şi restaurante.
Deci, vizita Insula Santorini ar putea fi o idee buna pentru vacantele viitoare. Una dintre cele mai frumoase plaje din insule Santorini este în aşteptare pentru tine, de a experimenta momente romantice şi de relaxare cu cei dragi.