Descopera destinatia de top Santorini

Numele său a fost identificat, cu un vulcan încă activ, o caldera impresionant şi mitul Atlantidei pierdute ... Santorini Grecia este astăzi destinaţie de top greacă şi printre primele 10 destinatii din intreaga lume!
Santorini Grecia este situat pe latura de sud a Mării Egee şi este parte a complexului Ciclade. Mitul spune că a fost creat atunci când un om pe nume Euphemus, în urma unui vis a avut noaptea precedentă, a aruncat o brazdă de pământ în mare şi o insulă a apărut din partea de jos a Mării Egee. Prin urmare, de la naşterea sa, Santorini a fost condamnat să fie un loc magic ...
Oamenii de stiinta cred ca, la prima rundă, dar a fost Santorini eruptie vulcanica, care sa întâmplat în aproximativ 1650 î.Hr. a dat insula sa actuală, jumătate-moon forma.Erupţie vulcanică a fost aceeaşi atât de puternică încât valurile sale de tsunami a ajuns la insula Creta şi a distrus civilizatiei minoice care a inflorit aici. Vulcanul din Santorini este încă activ şi astăzi, se găseşte pe insulele de Palea Kameni şi Nea, vizavi de insula principală. Excursii cu barca frecvente ruleze în fiecare zi de la Santorini, face excursii la vulcan.
Acest vulcan este de asemenea responsabil pentru Caldera a insulei, această caracteristică unică geografică în care partea de sus a multor sate frumoase au fost construite. Fira, capitala Santorini, este cel mai aglomerat sat ca acesta primeşte cei mai mulţi turişti şi este, de asemenea, hub-ul principal de transport. Oia sat, pe partea de nord a insulei, este cunoscut pentru apus de soare sa romantica, care este declarat a fi printre cele mai bune apusuri de soare din lume. Ambele aceste sate s-au dezvoltat multe facilităţi turistice şi pot oferi vizitatorilor toate tipurile de confort de care au nevoie de concediu lor.
Santorini Grecia este, de asemenea, renumit pentru plajele sale. Pe insulă, puteţi găsi tot felul de plaje: de nisip şi pietriş, organizate sau nu, ocupat sau de la distanţă. Plajele cele mai organizate pe Santorini sunt Perissa, Kamari si Perivolos, pe latura de sud.Multe facilităţi turistice se gasesc acolo, inclusiv hoteluri, restaurante şi cluburi sportive de apă. Cea mai faimoasa plaja pe insula Santorini, deşi este plaja Roşie, o coastă îngustă cu pietricele negre şi roşii, care dovedesc încă o dată Constituţia vulcanic de peisaj de pe insula Santorini.
Cu toate acestea, Santorini este ceva mai mult decat o insula extrem de frumoasa.Faptul cel mai interesant este conexiunea la legendarul Atlantis, oraşul prosper, care a fost pierdut ", într-o singură zi şi noapte din cauza furia zeilor", aşa cum Platon povestit.Ar putea fi faptul că erupţia vulcanică vechi din Santorini distrus Atlantida? Mulţi oameni de ştiinţă cred că aşa. Speculaţiile au crescut cu săpăturilor arheologice din Akrotiri, un oraş antic de pe latura de sud a Santorini Grecia.
Potrivit constatărilor, Akrotiri a fost un oras minoic prosper, cu o bogată civilizaţie.Aceasta a crescut puternic din cauza comerţului peste tot în clădiri mediteraneene şi de impresionant a fost construit. Cu toate acestea, atunci când a erupt vulcanul, lava a distrus de decontare si a ucis locuitorii săi, care acoperă totul cu cenuşă. Acest fapt a dus multi oameni de stiinta pentru a identifica Akrotiri Atlantis pierdut de mult, deşi alţii nu sunt de acord.
Astfel de speculaţii Santorini da un sentiment de mister şi legendă. Vizitat de mai mult de 6 milioane de turisti in fiecare vara, Santorini, Grecia este întotdeauna menţionată în ghidurile de călătorie internaţionale, ca un loc trebuie să meargă. Va îndrăzni a trai experienta?