Pasiunea pentru navigatie

Există multe motive pentru a merge de navigatie, este o preocupare care face apel la mai multe personalităţi, dar care navighează în aceste zile are un mare avantaj;-o barca pe mare este un loc unde recepţia telefon mobil convenţional este învins. Puteţi evita cu adevărat apelurile de la birou şi doar se concentreze pe pânze şi mare. Dar indiferent cât de mult doriţi să părăsiţi lumea din spatele niciodată, călători fără un aparat de radio, şi asiguraţi-vă că înainte de a pleca că ştiţi cum funcţionează. Chiar şi cel mai marinar experimentat are nevoie de o metodă de contact de urgenţă.
Navigare este o abilitate care a fost apreciata din timpuri stravechi. Dacă aveţi puţine cunoştinţe de pânze şi bărci vă puteţi bucura de experienţa de a angaja o barcă şi a echipajului, deşi dacă ai fost muşcat de bug-ul canotaj s-ar putea găsi pe care doriţi de şcolarizare astfel încât data viitoare când poate merge singur. Odată ce ştii ce faci coastele vaste ale planetei aşteaptă explorarea, insule din lume sunt la indemana ta.Navigare la o dată cât este de a absorbi şi de relaxare, probabil că, şi lipsa de contact cu ţărm, este motivul pentru care este un joc preferat de multe vedete.
În timp ce cele mai bogate lumi relaxa pe iahturi lor, complet dotate cu echipaj în cazul în care acestea pot lua, în esenţă, de birou cu ei, mai multe vedete la Hollywood se bucură naviga pe o scară diferită, de învăţare să se ocupe de propria lor barca în cazul în care acestea pot beneficia de departe de apeluri telefonice şi de privirile curioase şi de a lua unele sentiment de sine, un mod de a rămâne sănătos într-o lume nebună.
Multe dintre cele mai frumoase locatii lumi sunt cel mai bine cu experienţă de la mare; de ​​navigatie din jurul insulelor greceşti este uşor de imaginat de curse legendare ale Jason şi Odiseu, să mă întreb ce Homers inspiraţie a fost atunci când a descris Sirens Scylla şi Caribda sau. Ce a Cleopatras barja arata ca, atunci când ea distra Anthony şi cât de multe nave s-au luptat în bătălia de la Actium? Arhimede ar putea stabili într-adevăr foc la vele de invadarea navele care folosesc scuturile lustruite de soldaţi şi-au Syracusan Colosul stea la o parte, sau călare pe port Rodos? Ai marinarii antice minuna întâi la far sau biblioteca ca s-au apropiat de marele oraş Alexandria şi a făcut erupţia din Santorini distruge cu adevărat o întreagă civilizaţie?
Timp să se gândească acest tip de întrebare este darul de mare. Alte locatii pune diferite întrebări. În cazul în care Mediterana este totul despre oamenii din lumea antică, Caraibe, cu apele sale turcoaz, Crystal Clear, este tot despre viata salbatica. Mările calde puţin adânci sunt acasa, la nenumărate specii, aveţi posibilitatea de-a lungul recifurilor de snorkeling şi scufundări printre rechini, în fiecare zi de explorare-un golf nou sau promontoriu care, aproape sigur are o poveste de spus şi poate chiar un pirat piept îngropat.
Galioane spaniole şi corăbiile piraţilor ambele pot fi găsite pe fundul mării. Tales of Barba Neagra, Captain Morgan şi se amestecă Capitanul Kidd, cu poveşti de cufere de aur şi perle Aztec pumn de dimensiuni, toate produsele alimentare pentru ca imaginaţia vă relaxaţi, bucuraţi-vă de soare şi de a asculta muzica de vântul şi valurile.