Ce poti face in Zell am See

Zell este un loc destul de mic, situat pe lac şi cu un miez istoric mic în jurul valorii de un pătrat centrale. În ceea ce priveşte vizitare a obiectivelor turistice nu este suficient pentru a umple mai mult de o zi, inclusiv un viraj, pe vase lacului electrice sau bărci cu vâsle, o excursie pe vapor lac şi o vizită la muzeul orasului. Biroul turistice locale organizează o serie de activităţi şi plimbări (un prospect este disponibil zilnic în limba engleză).
Priding-se pe a fi o staţiune activ, Zell are o mulţime de facilităţi în sprijinul afirmaţiei sale.Nu este de înot, atât în ​​lac şi în centrul de interior sport, precum si de golf, călărie, ciclul deînchiriere şi de tenis. Navigaţie şi windsurfing sunt disponibile (atât de şcolarizare şiînchiriere), în Zell sine şi în satele din apropiere de malul lacului Thumsersbach, Schuttsdorf şi Prielau. Râul pe bază de sporturi nautice, cum ar fi rafting şi caiac-canoe,pot fi, de asemenea, rezervat în oraş.
Activ principal, probabil, este munţi. Reţeaua de teleschiuri, care sprijină industria de schieste în mare măsură operaţional în vară, permiţând accesul la Ramblers Scmittenhohe2000m şi vârfurile din jur. Ascensoarele sunt conectate printr-o reţea excelentă deautobuze locale şi a trece de mai multe zile şi combinate sunt disponibile. Bine marcateoferă trasee plimbari potrivite pentru toate gradele, de la cărucior pentru a hikerexperimentaţi.
Deşi a vârfurilor în jurul valorii de sine sunt zăpadă Zell-free în timpul verii, determinată de zăpadă solicitantul poate găsi încă schi din apropiere. La doar o scurtă călătorie de la Zelleste Kitzsteinhorn 3200m, în cazul în care schi şi săniuş sunt disponibile tot anul pe gheţar- chiar şi în mijlocul verii. Autobuze regulate concediu Zell pentru staţia de bază şi summit-ul este atins de telecabine trei. De schi şi închirierea de echipament este disponibil la statiile de telecabina.