Magazinele de ciocolata din Bruges

Carute trase de cai. Belfries. Bărci. Bruges este încântător şi frumos. Este unul dintre putinele orase europene, cu o cultură de ciclism mare, şi, în raport arhitectura medievala, orasul apare ca în cazul în care au fost de la o poveste. Punctele de vedere sunt uimitoare, oamenii fermecător, iar mancarea este incredibil. Doar câteva ore distanţă de Marea Britanie (se poate vedea aproape de coasta noastră de la malul mării cel mai apropiat), se stabilească într-o alegere de hoteluri şi lăsaţi papilele gustative explora Europa.
Această parte a Europei, şi Belgia, în special, este sinonim cu ciocolata. Este una dintre cele mai mari exportatoare şi cel mai faimos de cofetărie din lume, şi destul de logic atrage turisti pe puterea de reţete de cacao sale. Intrarea la Muzeul de ciocolata din Bruges este ieftin, cu atât mai mult cu un card de oraşul Bruges, şi fiecare tur se termina cu un eşantion gratuit de ciocolata. Există, desigur, mai multe magazine de ciocolată din centru, cu gura-adăpare sculpturi şi prezentări pe ecran pentru a atrage clientela.Chocolatier Van Oost pe Wollestraat este un spectacol în valoare de control pentru o privire în jurul valorii de singur, cuvântul are ca vor dip sau mucegai nimic în ciocolată.Cei care aşteaptă ceva mai accesibile ar trebui să încercaţi lui Stef pe Breidelstraat.Pentru băuturi de ciocolată, încercaţi să Dumon - există mai multe peste oraş.
Există o posibilitate de a încerca un tratament local, pregătite de bucătarul belgian Familia Regala a lui. Bruges este acasa, la Friet lume numai (cartofi / cartofi prajiti), Muzeul, care relatează povestea de dezvoltare a Spud America de Sud într-un RFI. Mândrie că belgienii să adopte chiar şi alimentele cele mai primare demonstra că bucătăria lor este de un standard extrem de ridicat
O selecţie largă de bere este disponibil în Bruges, poate deloc surprinzător, deoarece aceasta este una din mai multe mărci comerciale belgiene. Vizitaţi un supermarket local, pentru un pick-reducerea preţului de băuturi, în cazul în care o cantitate mare de cumpărare. Berea este unul dintre puţinele lucruri Belgia vinde ieftin, astfel încât scopul de a investiga câteva baruri locale. Aproape de principalul punct de croazieră canal în centrul urban, şi alături de unul dintre cele mai bune hoteluri Bruges este "Salon de sticla", care nu numai oferte în bere şi vinuri locale, dar de asemenea, un sortiment de băuturi spirtoase şi siropuri - perfecte pentru cadouri, sau completarea de colectare de origine.
Unul va fi greu de-a împins pentru a găsi fast-food de la Bruges, dar că nu este de a spune că oraşul nu se face în alimente de confort - chiar hoteluri servesc mâncăruri consistente friptura, midii, vafe şi de dimineaţa până seara. Bruges este un oras ideal pentru indulgenţă şi decadenţă. Pune calorii de numărare în aşteptare, şi gauffre pana te Frites!