Lifestyle mediteranean in Santorini

Grecia este prima destinaţie pentru vizitatori din întreaga lume. Este frumuseţile naturale, înrădăcinate cu insule frumoase, cum ar fi Santorini, monumente antice, a fost atragerea de oameni de ani. Din acest motiv, Grecia si insulele sale mai apropiate sunt întotdeauna aglomerate cu turişti. Menţinerea cerinţa de vizitatori în hoteluri de lux minte şi numeroase vile s-au situat sothat un turist poate experimenta confortul şi facilităţile de hoteluri de lux pur. Cu toate acestea, sa observat că mai multe persoane şi mai cumpără vile de vacanta personale, în scopul de a menţine protecţia vieţii private în turneul lor de vacanţă, în special în insulele greceşti, cum ar fi Santorini.
Insula renumita a insulei Santorini este cel mai sudic al grupului Cicladelor din Marea Egee, situat 63 mile nord de Creta. Suprafata sa este de 73 km patrati si o populatie de distribuit între satele treisprezece, depăşeşte doar 13.000.
Santorini este una dintre cele mai frumoase insule şi romantic de pe planetă şi este o zonă cu interes istoric extremă din cele mai vechi timpuri. Santorini distinge de celelalte insule din Ciclade din cauza morfologiei sale geologice. Cauza existenţei sale este de explozia vulcanului mii de ani în urmă. Caldera Prezenţa şi turiştii sale unice magnetiza vedere la Santorini. Atmosferă romantică a atrage oamenii să viziteze, să se căsătorească şi să rămână permanent în Santorini. Acesta este un complex de lux mic de vile tradiţionale, cu vederi uimitoare de coastă. Vizita de Santorini vă va oferi o experienta de neuitat.
Santorini este o insula bine comunicate şi se poate ajunge de la majoritatea aeroporturilor internaţionale, prin Atena. Timpul de zbor de la Atena la Santorini este de aproximativ 40 de minute. Serviciu de ferry-boat este un alt mod de a ajunge la insula din portul Pireu, Creta şi aproape toate insulele cicladice. Excursie cu barca dureaza aproximativ 7-9 ore, în funcţie de tipul de feribot şi porturile de escală.
În Santorini, puteţi experimenta climat tipic mediteranean. Soarele este, în general, rămâne mult timp pe tot parcursul anului. Este destul de cald în verile secetoase şi ierni uşoare în. În timpul sezonului cald şi uscat, de obicei, vremea este stabilă, cerul este senin, soarele este luminos şi nu este, în general, nu precipitaţiile.
Faimoasele plaje de pe insula Santorini sunt răspândite de-a lungul Est şi partea de sud-est a insulei. Fiecare plajă are caracteristici unice, cum ar fi pietricele negre stralucitoare, formaţiuni unice de terenuri, cu nisip negru, alb şi roşu, cu peisaje de neuitat ale coastei În partea de sud-est a insulei, o va găsi plajele din Monolithos, Avis si Kamari, care sunt organizate plaje în principal, de preferat de familii cu copii mici.Numeroase hoteluri, restaurante, taverne şi magazine mici, sunt situate de-a lungul plajelor, în special în Kamari. Sporturi de apa sunt oferite la plaja de Avis, care atrage cei mai tineri.

Monolithos Beach este situat pe partea de nord a insulei si este de 9 kilometri de capitala, Fira. Este potrivit pentru vacanţe de familie cu copii, deoarece este o aşezare destul de paşnică. Ea are, de asemenea, o plajă lungă cu nisip organizată de aur fin, ape de mică adâncime în special, un salvamar şi loc de joacă pentru copii. Plaja este suficient de lung pentru a vă permite să joace o varietate de jocuri, cum ar fi volei, fotbal şi baschet. Există, de asemenea, un bar pe plajă, în timp ce de-a lungul drumului sunt multe taverne cu peşte proaspăt din fructe cu coajă lemnoasă ale proprietarilor şi de bucătăria delicioasă locală. Staţia de autobuz este la doar câţiva metri distanţă, care se conectează la Monolithos Kamari şi Fira. Monolithos este cea mai apropiata de centru.
Cumpara dvs. Dream Villa în Monolithos Beach
În Monolithos plajă două similare Vile disponibile, care sunt una lângă alta şi situate de metri distanţă de 30-40 de mare. Ambele vile poate găzdui cu uşurinţă o familie mare, fie pentru vacanţe sau de şedere permanentă. Ambele vile au un living, o bucătărie şi un WC în parter întrucât, în primul etaj trei dormitoare si o baie sunt situate. Atât în ​​parter si etaj există balcoane spaţioase, în cazul în care cele mai multe dintre ele au vedere la mare. Există, de asemenea, un subsol în cazul în care se poate folosi ca o zonă de rezervă mare de stocare. Fiecare vila dispune de incalzire individuala centrale, precum şi. Principala diferenţă dintre vile este că unul dintre ei are spaţiu individual pentru bucătărie şi cameră de zi de utilizare. Pe de altă parte, parte vila dispune de o cameră mare de utilizat atât pentru bucatarie si living. Aproximativ 50 de metri distanţă există loc de joacă pentru copii publice şi la câţiva metri mai departe de faptul că începe plaja organizată negru de Monolithos. 100 de metri este cea mai apropiata statie de autobuz în timp ce centrul de Santorini, Fira este la numai 7 kilometri (10 minute).
Cumpararea o vilă în insula Santorini a devenit o pasiune în rândul Personale pensionari cei care doresc să-şi petreacă restul vieţii lor în poala de natura şi doriţi să staţi departe de agitaţia vieţii de oraş, Santorini vila este cea mai bună opţiune pentru ei. Santorini Villa îi va ajuta să te relaxat şi să se bucure de împrejurimile captivante ale insulei.
O persoană interesată poate aduna informaţii suficiente despre o vila de vacanta in Santorini, Grecia, prin cautarea prin Internet. Puteţi căuta în site-ul nostru, dacă doriţi să adune mai multe informaţii pe o proprietate-in-Santorini.