Organizati vacanta de sarbatori in Santorini

Santorini este o insula trebuie să vezi de multe ori dramatica declarat a fi unul din locurile de vacanta cele mai solidă magice şi turismul de pe pământ. Frumos peisaj din Santorini este cauza unei eruptii vulcanice puternice de mii de ani în urmă. Solul vulcanic este foarte productiv şi a podgoriilor sunt acolo unde fiecare. Economia insulei este foarte mult depinde de producţia victorie şi de turism desigur.
Atractie turistica de pe insula Santorini este enorm si a fost o destinatie de vacanta perfecta in special pentru cupluri. Cu timpul anului soare, rafinament, soare glorios, bilet de avion ieftine, plaje frumoase, sate, restaurante şi hoteluri de lux, face un loc minunat pentru vacanta de familie. Santorini oferă cazare de toate costume de cea mai bună gamă şi varietate de bugetul dvs. şi de buzunar, inclusiv apartamente, hoteluri de lux, Vile, studiouri si locuri de campare. Datorită de cazare de vacanţă uşor pe buget: Santorini a fost atragerea de mai mult de un milion de vizitatori în fiecare an.
Santorini este insula cea mai faimoasa grec pentru care este nevoie de nici o introducere. este uimitor, în fiecare sens, care a fost cunoscut pentru frumuseţea este unic, precum şi vederi de neuitat, cu o reputaţie de romantism si rafinament. Santorini este diferă de alte insule din cauza morfologiei sale geografice, care este considerat de mulţi drept cel mai rafinat şi spectaculos dintre toate insulele Greciei.
Ca destinatie de vacanta va trebui mult mai multe de a face în Santorini, cum ar fi: minciuna pe plajă, precum şi să ia ca farmecul de scaun soare, umbrele şi diferite tipuri de sporturi de apă disponibile pentru turişti. Pe lângă acestea puteţi avea mai distractiv de a dubla dumneavoastră, cum ar fi vizionarea Santorini set de soare, urca pe vulcan, înota în izvoare calde şi au un ouzo (Ouzo este bautura nationala a Greciei)
Santorini este una dintre destinaţiile turistice cele mai minunate şi de vacanţă în Europa. Plajele superbe sunt suficiente pentru a demonstra frumuseţea Grecia Santorini. Puteţi vizita câteva dintre plajele rafinate si foarte populare, cum ar fi Red Akrotiri Beach, Kamari Beach negru, Vourvoulous Beach, Perissa Beach negru în timpul sejurului dumneavoastră din Santorini.
Pe langa aceste plaje, de asemenea, vă puteţi vizita Akrotiri, care este un vechi atunci când vulcanul a erupt îngropat 3500 de ani în urmă. De asemenea, puteţi vizita Thira antica, care este situat chiar deasupra Kamari pe partea de sus a stâncă înaltă. Ai o excursie la Oia pentru a lua farmecul de frumos apus Santorini. Dacă sunteţi în căutarea pentru cumpărături, Fira si Oia sunt oraşele cele mai bune şi excelente pentru tine.
Orasul de Fira este capitala Santorini situat la 275 de metri deasupra apei, construit pe marginea prăpastiei craterul vulcanului. Mai jos stâncă, veţi găsi mai multe nave de croazieră şi feriboturi pentru a face călătoria mai plăcută Fira. Turistii au posibilitatea de a merge 300 de metri de top, fie de mers pe jos, cu un măgar care bagajele lor sau a face calatoria mai usor cu ajutorul masinii de cablu. Mai multe persoane preferă să călătorească cu maşina prin cablu, care durează aproximativ 2 minute şi oferă vederi de neuitat şi de neuitat. Fira este mereu inundat de turişti pe tot parcursul anului.
Apus de soare este adevărată atracţie care explică frumuseţea din Santorini. În ceea ce priveşte apus în cauză este setul de Santorini soarele este cel mai bun pe acest pământ şi de turişti din întreaga lume, căderea în dragoste pentru a vedea acest apus.Apus când este privit din Santorini se face o experienţă cu adevărat memorabilă.