Magarii din Santorini

Când am auzit pentru prima dată despre un Tours Donkey în Santorini am spus ... Stai, ce-ai spus? Plimbare cu măgar real în anul 2010? Imediat a avut curiozitatea mea la cel mai înalt vârf din Himalaya ... Oh, scuze am vrut la cel mai înalt vârf de Caldera. Interesul meu ma dus la căi misterioase de pe Internet şi aici este ceea ce am aflat ... Se pare că Măgarii, unele, de asemenea, se referă la ele ca la catari, au jucat un rol mare în istoria transportului de Insula Santorini. Initial au fost folosite în agricultură, constructia de case şi pentru transportul de mărfuri şi de pasageri. Din moment ce acestea devin parte a societăţii au fost, de asemenea, a fost utilizat în evenimente culturale, cum ar fi nunti unde miresele fost de echitatie magari bine imbracate la biserica. În ultimul timp acest obicei local, pare să atragă interesul cupluri tinere care vrea să se căsătorească, în Santorini.
Santorini Donkey la Old Harbor
Când vă apropiaţi de la vechiul port din Santorini de mare, veţi observa perete de stanca de 220 de Thira. Pe partea de sus a că piatra oraşul principal al Fira se află.Există trei modalităţi de a obţine de la marginea apei în oraş de mai sus. Primul mod se ajunge la partea de sus de jos ... bine dacă transportă saci, soţia şi copiii cu tine am foarte sugerăm să-l evite cu excepţia cazului în planurile dvs. includ petrece restul de vacanta in pat cu o durere de spate ca o companie. Pasarelă zig-zag de la mare la oraş este pavat în piatră, şi din cauza mai multe serpentine, distanta de la un capăt la altul este de 1300 de metri. Există 657 de paşi pe alee, şi această naturale scara-Master oferă un antrenament foarte bun pe o zi însorită.
A doua modalitate este de a lua telecabina, de asemenea, cunoscut sub numele de "teleferique", care a fost instalat în 1979 pentru a automatiza procesul. Acest lucru a făcut lucrurile mai uşor pentru turişti care au avut bagajele pentru a transporta cu ei.Plimbare cu telecabina dureaza aproximativ 3 minute (timpul de aşteptare poate fi de cincisprezece minute).
Al treilea şi cel mai distractiv este de a merge măgar la partea de sus sau vice versa.Mai ales dacă aveţi copii cu tine, nu trebuie sa ratati aceasta atractie, deoarece experienţa de echitatie catâr va rămâne în mintea lor pentru totdeauna. Nu vă fie teamă de magari Santorini, deoarece iubesc copiii si sunt foarte prietenos. Ei au răbdarea lui Iov, şi, prin urmare, sunt ideale pentru a fi în jurul valorii de copii. Plimbare durează aproape o oră jumătate a merge în sus, şi la doar 15 de minute pentru a veni în jos.Călătorie în jos este mai rapid şi mai palpitant pentru două motive. În primul rând, este în mod inerent mai uşor descrescătoare, şi a doua alimentare măgarul este la partea de jos a căii de evacuare. Acesta este cu adevărat o bucurie de echitatie-le pana la Fira, sau din satul Ia Ammoudi Harbor.
Rezervaţi Santorini Donkey
În mod normal, nu s-ar rezerva un măgar Santorini, deoarece există o disponibilitate mare de ele pe Insula Santorini, cu excepţia cazului în care intenţionaţi o ocazie speciala. Astfel de ocazie, de exemplu, ar fi o nunta de pe Insula Santorini. În acest caz, puteţi contacta unul din birourile mai multe Santorini, care poate aranja totul pentru tine: măgar, tinuta, şoferul măgar şi fotografii. Dacă nu găsiţi nimic doar e-mail la Santorini-auto-Rental.com si noi va vom ajuta.