Vacanta in Normandia, Franta

Cel mai bun mod de a vedea Normandia este cu maşina. Dacă sunteţi din Anglia traversarea cu feribotul din Newhaven la Dieppe durează aproximativ patru ore şi este o bună posibilitate de acces spre Normandia.

Rouen este cel mai mare oras din regiune. Asiguraţi pentru Rue du Gros-Horloge, o stradă îngustă acoperit de un ceas imens elaborat decorate secolul al 14 lea. Tall, timbered clădiri consolă pe strada care duce la piaţă vechi, Place de Vieux Marche. A fost aici că Ioana d'Arc a fost arsă pe rug mai 1431. Nu uitati sa vizitati catedrala - este cu adevărat magnific.

Plaje cu nisip si mancarea din zona - ormandia este renumită pentru plajele sale de nisip şi, cu satele sale mici de pescuit, oraşe istorice şi alimente minunat, este, de asemenea, un paradis al gurmanda. Este deosebit de important pentru continutul smântână, brânză, cidru si Calvados, brandy distilat din cidru. Aceste ingrediente sunt esenţiale pentru o mare parte din gătit tradiţionale din regiune. Crepes, atât dulci şi sărate sunt pentru masa de prânz sau o gustare. Încercaţi un platou de fructe de mare - fabulos!

Vizitaţi Giverny şi Honfleur - Aproximativ treizeci de mile de la Rouen este Giverny în cazul în care pictorul impresionist Monet a trăit şi unde a trăit şi a creat celebra iazuri si multe pictate crin.Grădini sunt deschise publicului. De asemenea, în apropiere de Rouen este Honfleur, un oras port fermecător. Plimbaţi-vă în jurul valorii de portul vechi, cu barcile sale pline de culoare trecute cu vederea de case inalte, inguste. Biserica Sf. Ecaterina pot fi găsite pe centrale şi este construit în întregime din lemn.

Orasul Deauville plin de istorie - O scurtă călătorie cu maşina de-a lungul coastei este Deauville. Acest Grand Old oraş la malul mării are o plajă largă de nisip, cu o promenada de lemn de funcţionare lungimea de el şi un cazinou de modă veche. E distractiv să meargă pe o lungime de promenadă şi, dacă vă aflaţi în nevoie de o terapie cu amănuntul. Căutaţi în oraşul de multe magazine la modă.

Plaja de la debarcarea din Normandia - Multi vizitatori vin la Normandia pentru a vizita plajele D-Day, care au fost luate cu asalt de aliati - americani, britanici si canadieni - în timpul al doilea război mondial. La Arrolmanches-les-Bains, puteţi vedea în continuare a portului antic instalate de către aliaţi şi la longues-sur-Mer, bine păstrată arma coroana baterii stânci.

Nu uitati sa vizitati - Nu lăsaţi fără Normandia vizită în Mont Saint-Michel, o mănăstire îţi taie răsuflarea şi satul medieval cocoţat pe un culmea de granit într-o întindere vastă de nisip. Un alt trebuie să se centrul istoric al oraşului Bayeux şi tapiserii sale celebre care masoara un gigantic 230 ft şi datează din 1067 în jurul valorii. Brodate în fire de lână, ea spune povestea a invaziei din Anglia de către William Cuceritorul în 1066. Lăsaţi o multime de timp să-l admire.

Franta este tara doua cea mai mare din Europa, după Ucraina. Drumurile sunt bune şi este foarte uşor pentru a obţine în jurul valorii. Călătorind cu maşina este uşor şi se conduce pe aceeaşi parte a drumului ca şi în America de Nord şi de cele mai multe alte ţări, în afară de Marea Britanie si colonii fostul ei.