Un weekend in Viena

In spatiu, in linie dreapta, numai 854 km ne despart de capitala fostului imperiu. In timp, o ora si jumatate de zbor – si sunt 5 perechi de zboruri pe zi intre Bucuresti si Viena, numai cu compania Austrian Airlines. Socotind din clipa in care iesi din casa si pana in momentul in care ti se va spune „Wilcomen im Österreich!” (Bine ati venit in Austria!), pot trece patru ore.

Daca rezervi din timp pe www.austrian.com, poti beneficia de oferta Red Ticket: un bilet dus-intors cu 99 euro. La Austrian Airlines, toate taxele sunt incluse in pretul biletului. Greutatea maxima a bagajului admis pentru cala este de 20 kg.

Este timpul sa intri in posesia acestui formidabil instrument care iti asigura transportul in comun (trmavai, metrou, autobuz) cu mare economie de costuri, precum si reduceri si gratuitati in 210 locatii – muzee, expozitii, obiective turistice, restaurante, cafenele…

Pe toate acestea din urma le gasesti in brosura pe care o vei primi odata cu cardul. Brosura contine si cupoanele de reducere pentru fiecare locatie, deci ai grija de ea!