Dresda, Germania

Dresda, cu vedere la istoric si frumos râul Elba, este capitala statului gratuit ce Germania de Saxonia şi încă de la începuturile sale oraşul a deţinut un loc special în istoria lungă şi impresionantă a poporului săsesc. Aceste zile Dresda este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru campania de bombardare distructive condusă de forţele aliate, care complet şi cu totul distrus oraşul. Acest repercusiune trist pentru lăcomia Germaniei şi furie a fost o pastilă greu de înghiţit şi, atunci când Dresda a fost complet nivelat la pământ, mai mult decât Germania, a strigat pentru pierderea de unul din oraşele cele mai impresionante construite vreodata.
În ciuda distrugerii sale Dresda sări înapoi după război şi în urma divizării Germaniei si este din nou un oraş minunat, cu toate că istoria a fost mult mai valoros pentru totdeauna şterse de pe faţa Pământului timpul bombardamentelor fatal. Toate la fel, Dresda recul nu ar trebui să fie văzută ca o surpriza pentru nimeni familiarizat cu istoria ei. Dresda a fost în jurul valorii de la o anumită capacitate în ceea ce înapoi în secolul al optulea, când a fost locuita de oameni din epoca neolitica. După Renaştere, Dresda a devenit loc pentru a fi pentru oricine implicat cu muzica, scrisul, pictura, arhitectura şi după mult renumit Regele Augustus a adus pace şi prosperitate pentru naţiune şi Dresda imediat a devenit unul dintre orasele cele mai importante din Europa artistic. Clădiri frumoase din Dresda au fost o sursa de inspiratie pentru tipuri creatoare de toate tipurile şi orizont Dresda a fost imortalizat in picturile de masterat ca Johan Christian Dahl şi Bernardo Bellotto. Din păcate, nu mai este nimic de aceste edificii superbe, cu excepţia pentru picturile menţionate anterior.
Doilea Razboi Mondial bombardamentele din Dresda nu au fost prima dată când oraşul a fost nivelat, totuşi. Dresda a avut ghinionul de a cădea sub mai multe ori atac în istorie, mai ales în războiul de şapte ani ", războaielor napoleoniene, şi revolta din mai, care apar în 1756, 1813, şi 1849, respectiv. Capacitatea comunităţii de a reconstrui si mergi mai departe cu viaţă este o dovadă a naturii eficientă, harnic dintre cei mai buni indivizi german, dar Dresda plăteşte încă credinţă faţă de viaţa şi de clădiri pierdute în timpul perioadelor cele mai fatală. În fiecare an, pe 13 februarie mii de germani efectiv la Dresda, pentru a comemora atentatele cu bombă, deşi această aniversare, în ultimii ani au devenit din ce în ce separatiste, cu multe neo-nazişti care participă la doliu şi folosind eveniment pentru a consolida clasamentul lor. Aceasta este o ruşine, pentru că acesta a început să pună în umbră ceea ce a fost cu adevărat pierdută în timpul al doilea război mondial: Nu a fost idealurile naziste, dar monumente glorioasa ca statul săseşti Opera şi Castelul Dresden care au fost modificate pentru totdeauna. În ciuda Neo-nazişti, Dresda este inca un oras frumos toate proprii şi oamenii sunt prea familiar cu ceea ce se poate întâmpla atunci când extremismului devine normă. Dresda ar trebui să fie vizitat pentru istoria ei şi a noii arhitecturi, impresionantă. Dresda de ieri, cu toate acestea, ar trebui să fie amintit de vremuri imemoriale ca un avertisment împotriva naturii distructive de război şi de partea mai întunecată a omului.