Vacanta in Costa Brava – obiective turistice

Costa Brava este o regiune turistica din Spania situata la Marea Mediterana in regiunea Girona aflata in apropiere de Barcelona. Dintre cele mai importante statiuni din Costa Brava amintim: Figueres, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes, Callelia de Palafrugell, Begur, Platja de Pals.

Un sejur in Costa Brava la un hotel de 3 stele all inclusive costa intre 400 – 700 euro/sejur de 7 zile/persoana, preturile fiind comparabile cu statiunile romanesti Mamaia si Neptun in unele cazuri chiar mai mici.

In Costa Brava se ajunge cu avionul aterizand pe aeroportul din Barcelona sau pe aeroportul mai mic din zona situat in orasul Girona.

Cei pasionati de vacanta gasesc aici o zona ideala pentru relaxare, inot, scufundari si alte activitati specifice. Cei pasionati obiective turistice mai rasate merita sa faca o vizita la Barcelona aflat sub aura lui Gaudi unde vor avea ce vedea...poate cel mai frumos oras din lume...si nu uitati daca mergeti la Barcelona si nu vedeti Fantanile de la Montjuic ati fost degeaba in acest mirific oras.