Plajele din Santorini acoperite cu roci vulcanice

Santorini este probabil cel mai faimos dintre toate insulele greceşti. Este o parte a grupului de insule Ciclade si este situat pe Marea Egee. Acesta este, de asemenea, insula sudică în acest grup.
Când vorbim despre Insula Santorini, vă instantaneu că a vulcanului uimitor, care marchează caracteristică geografică a insulei, mitul încă nerezolvate şi enigmatic al Atlantidei, care se dezlănţuie în mintea mulţi cercetători până în prezent, cea mai mare Caldera, frumos apus de soare opinii, sate pitoreşti situate pe marginea acestui caldera şi plajele spectaculoase ale insulei.
În fapt, plajele din Santorini sunt destul de diferit de orice altă plajă în Grecia sau în jurul lumii, aşa cum acestea sunt caracterizate prin nisip lor negru şi roşu, provenind de la vulcan. Există numeroase plaje de pe insula Santorini, dar cele mai populare sunt găsite pe latura de est.
Cea mai faimoasa plaja din Santorini este cu siguranţă plaja Red, care a fost caracterizat prin mai multe ghiduri de călătorie ca unul dintre cele mai romantice plaje şi cea mai sexy din lume. Această plajă a luat numele de la Red Rocks vulcanice care acoperă coasta şi fundul mării. Nu este surprinzator, apa este foarte fierbinte, deoarece vine direct de la izvoare termale vulcanice. O stanca uriasa înconjoară plaja roşie şi îl protejează de vânturile.
Alte plaje faimoase includ Santorini Perissa, Kamari si Perivolos, pe partea de sud-est a insulei. Aceste plaje au nisip negru şi apă curată, în timp ce ele sunt înconjurate de stânci uriaşe stâncoase. Acestea trei sunt cele mai organizate statiuni turistice de pe insula si poti gasi o multime de hoteluri si apartamente Santorini Santorini aproape de ei. Dimensiunea lor pe termen lung este convenabil şi le permite să nu se mai aglomerat în timpul verii. Unele cluburi sportive de apă sunt, de asemenea, găsite acolo. Dacă vă bucura de sporturi de apă, vă sfătuim să încercaţi scufundări în Santorini: cele vulcanice subacvatice, cu flora si fauna rare va fi de neuitat.
Cu toate acestea, în afară de plajele aglomerate, Santorini are de asemenea o cateva golfulete linistite a se bucura de putina intimitate. O astfel de golf calm si pitoresc este Capul Columbo pe partea de nord a insulei, cu nisip negru şi o stancos din jur. Cape Columbo este frecvent afectată de vânturi şi valuri de nord sunt destul de puternice.